Producent Wyrobów Garmażeryjnych

 

Zakład produkcyjny Herman znajduje się w samym sercu Podlasia, w małej miejscowości Szepietowo. Nasze wyroby produkowane są z najlepszych surowców, które kupujemy u lokalnych producentów.

Zajmujemy się wytwarzaniem wyrobów znanych w każdym polskim domu, tj. pierożki, naleśniki, gołąbki, jak i różne placuszki i kotleciki. Tak jak nakazuje tradycja wyrabiane są ręcznie a przez to są takie pyszne. Mimo szerokiego wyboru naszych dań na pierwszym miejscu znalazła się tradycyjna kiszka podlaska ,którą robimy najlepiej.

Krupniaki – pyszne danie powstałe z połączenia mięsa mielonego z kaszą gryczaną w otoczce skórki drobiowej. 

Skład: (kasza gryczana, mięso wieprzowe, kasza jęczmienna, por, skóra drobiowa, przyprawy)

Sposób przygotowania: krupniaki są gotowe do spożycia na zimno jak i po podgrzaniu, najlepiej smakują z surówką.


Opakowanie: ok 0,6 kg ( 5 szt) lub wg zamówienia
na tackach styropianowych – termin 5 dni
paowane hermetycznie – termin 10 dni

Skład: wkrótce


Sposób przygotowania: w przygotowaniu


Opakowanie:
ok ### kg lub według zamówienia
na tackach styropianowych – termin przydatności # dni
pakowanie hermetyczne – termin przydatności ok ##dn

Krokiety z pieczarkami – puszysty naleśnik z farszem


Skład: ciasto (mąka, jaja, mleko, woda, olej, sól) farsz (pieczarki, cebula, bułka tarta, przyprawy)panier(bułka tarta, jaja, przyprawy)

 

Sposób przygotowania: krokiety nadają się do bezpośredniego użycia po wcześniejszym podgrzaniu w kuchence mikrofalowej , piekarniku lub na patelni


Opakowanie:
ok 0,50 kg lub według zamówienia
na tackach styropianowych – termin przydatności 4 dni
pakowanie hermetyczne – termin przydatności ok 12dni

Krokiety z mięsem – puszysty naleśnik z farszem 

Skład: ciasto (mąka, jaja, mleko, woda, olej, sól) farsz ( mięso drobiowo -  wieprzowe, cebula,marchewka, bułka tarta, przyprawy) panier(bułka tarta, jaja, przyprawy)


Sposób przygotowania: krokiety nadają się do bezpośredniego użycia po wcześniejszym podgrzaniu w kuchence mikrofalowej , piekarniku lub na patelni


Opakowanie:
ok 0,50 kg lub według zamówienia
na tackach styropianowych – termin przydatności 4 dni
pakowanie hermetyczne – termin przydatności ok 12dni