Producent Wyrobów Garmażeryjnych

 

Zakład produkcyjny Herman znajduje się w samym sercu Podlasia, w małej miejscowości Szepietowo. Nasze wyroby produkowane są z najlepszych surowców, które kupujemy u lokalnych producentów.

Zajmujemy się wytwarzaniem wyrobów znanych w każdym polskim domu, tj. pierożki, naleśniki, gołąbki, jak i różne placuszki i kotleciki. Tak jak nakazuje tradycja wyrabiane są ręcznie a przez to są takie pyszne. Mimo szerokiego wyboru naszych dań na pierwszym miejscu znalazła się tradycyjna kiszka podlaska ,którą robimy najlepiej.

Krokiety z kapustą – puszysty naleśnik z farszem 

skład: ciasto (mąka, jaja, mleko, woda, olej, sól) farsz ( kapusta kiszona, cebula, bułka tarta, przyprawy)panier(bułka tarta, jaja, przyprawy)

Sposób przygotowania: krokiety nadają się do bezpośredniego użycia po wcześniejszym podgrzaniu w kuchence mikrofalowej , piekarniku lub na patelni


Opakowanie:
ok 0,50 kg lub według zamówienia
na tackach styropianowych – termin przydatności 4 dni
pakowanie hermetyczne – termin przydatności ok 12dni

Galareta z kurczaka - delikatna galaretka i mięso z udek kurczaka (woda, mięso z udek kurczaka, żelatyna, przyprawa, marchewka)

Świetnie nadaje się na przyjęcia jako zimna przystawka


Sposób pakowania: pojemnik to ok 0,24 kg

Babka ziemniaczana - to przysmak z tartych ziemniaków

Skład: ( ziemniaki 80%, skwarki, tłuszcz wieprzowy, cebula i przyprawy

 

Sposób przygotowania: jest gotowa do spożycia, najlepiej smakuje po odsmażeniu
opakowanie: 1 szt waży ok 1,3 kg – termin do spożycia  6 dni